Om ankorna

Vi som jobbar på Anka & Vaniljsås är:


Gittan Frohm – Tjifen och absolut flitigast, alltid på jobbet! Är alltid på bra humör (förutom när David Eriksson kommer 😉 ). Gittan är den som håller efter oss andra när det gäller städning o sånt där annat tråkigt småplock. Gunilla, den gamla storankan lyckades ofta övertala Gittan att följa med på diverse utsvävningar, ibland med livet som insats, de är fortfarande vänner. Frohmmasläktet täcker ju som alla vet upp halva Nässjö, det är ju också ett sätt att få kunder 🙂

Emma Råsberg Vårt ansikte utåt, eftersom det är henne ni stöter på i cafét. Alltid glad förutom när hon har migrän :-(. Är  systerdotter till Gittan, så vi använder även släkten på detta vis. När hon inte står bakom kassan struttar hon runt i sin OnePiece. Har tillfört företaget lite Flisssbyinfluenser eftersom hon är utsocknes.

Annica Thedeby – håller förutom på Anka & Vaniljsås även på med ett annat företag, nämligen Sofiero Hälsa. Annika tar hon hand om fakturering m.m. (för det är det ingen annan som vill göra). Annica är också den som jagar på oss så vi håller oss friska genom hälsoprofiler och sånt där…Personalmöte i badbaljan på Sofiero funkar finfint :-). Gården kryllar av hästar & hundar, det är hennes liv de´si´.

Kontakta oss gärna på: info@anka-vaniljsas.se
Vi tar dock inte emot bokningar via mail.

Anka & Vaniljsås i Nässjö

Anka & Vaniljsås AB, Box 174,  57122 Nässjö
Lev.adress: Framtidsv.1 57135 Nässjö